ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مذاکرات مسقط| مواضع ایران تحویل عمان شد ایالات متحده آمریکا

مذاکرات مسقط| مواضع ایران تحویل عمان شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - صبح امروز شنبه تیم‌های دیپلماتیک ایران و آمریکا به منظور مذاکرات غیرمستقیم با یکدیگر وارد عمان شدند. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، امروز شنبه 23 فردوردین ماه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، پایتخت عمان برگزار خواهد شد و قرار است این مذاکرات غیرمستقیم با وساطت بدرالبوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان برگزار شود.
طرف ایرانی اعلام کرده است که این گفتگوهای غیرمستقیم صرفا در خصوص مسائل هسته‌ای است. ایران بارها تاکید کرده که در این گفت‌وگوها تهدید را نمی‌پذیرد و فقط در مورد موضوع هسته‌ای و بر مبنای مذاکرات برد-برد گفت‌وگو می‌کند.
تهران می‌گوید منطق مذاکراتی تهران در این گفت‌وگوها منطق مذاکراتی برجام یعنی اعتمادسازی در برابر رفع تحریم‌هاست.
در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط را دنبال بفرمایید:
مواضع ایران برای انتقال به آمریکا تحویل وزیر خارجه عمان شد
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در راس هیاتی جهت شرکت در گفتگوهای غیرمستقیم با آمریکا در موضوع هسته ای و رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی به مسقط سفر کرده است، در بدو ورود به مسقط با سید بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان دیدار کرد.
در این دیدار، وزیر امور خارجه کشورمان با ابراز مسرت از روابط مستحکم و دیرپای دو کشور در همه زمینه‌ها، از رویکرد مسئولانه عمان در رابطه با مسائل و تحولات منطقه‌ای قدردانی کرد و میزبانی گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا را نشانه‌ای از همین رویکرد دانست و از وزیر امور خارجه عمان به‌خاطر اهتمام آنها نسبت به این موضوع تشکر کرد.
در این دیدار، سید بدر البوسعیدی وزبر امور خارجه کشورمان را در جریان ترتیبات و تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای انجام گفتگوهای غیرمستقیم امروز قرار داد.
همچنین در راستای گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا، وزیر امور خارجه کشورمان محورها و مواضع جمهوری اسلامی ایران را برای انتقال به طرف مقابل، در اختیار وزیر امور خارجه عمان قرار داد.
رویترز: مذاکرات ایران و آمریکا درباره موضوع هسته‌ای است
مذاکرات غیر مستقیم جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا به صورت غیرمستقیم و با وساطت وزیر امور خارجه عمان بعداز ظهر امروز آغاز خواهد شد.
رویترز در همین موضوع در گزارشی اعلام کرد که مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا در عمان در سایه تنش‌های منطقه‌ای، درباره موضوع هسته‌ای است.
این خبرگزاری اعلام کرد که ایران و آمریکا، گفتگوهایی در سطح بالا، با هدف آغاز سریع مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران برگزار خواهند کرد.
ورود عراقچی و هیئت همراه به مسقط
"سید عباس عراقچی"، امروز شنبه به‌همراه مجید تخت‌روانچی معاون سیاسی، کاظم غریب‌آبادی معاون حقوقی و بین‌المللی و اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران و کارشناسان ذی‌ربط به منظور مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا وارد مسقط پایتخت عمان شد.
"استیو ویتکاف"، نماینده دولت آمریکا در امور خاورمیانه و تیم همراه وی نیز صبح امروز وارد عمان شدند.
گفته شده اریک تراگر، مقام ارشد شورای امنیت ملی و کارشناسان هسته‌ای وزارت امور خارجه آمریکا نیز ویتکاف را در این سفر همراهی خواهند کرد.
مذاکرات ایران و آمریکا به صورت غیرمستقیم و با وساطت وزیر امور خارجه عمان بعدازظهر امروز آغاز خواهد شد.
خواست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر غیرمستقیم بودن مذاکرات برای راستی آزمایی نیات طرف آمریکایی است و محل مذاکرات نیز با نظر جمهوری اسلامی ایران، مسقط تعیین شد.
چه کسانی با عراقچی به عمان رفتند؟عراقچی: هسته‌ای و رفع تحریم‌ها تنها موضوع مورد گفتگو است عقب‌نشینی محتاطانه آمریکایی‌ها از ادعای مذاکرات مستقیم
پایگاه آکسیوس بامداد شنبه به نقل از مقام‌های آمریکایی اذعان کرد که مذاکرات میان نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا در عمان روز شنبه به صورت غیرمستقیم آغاز خواهد شد. 
این پایگاه با وجود این مدعی شده که چنانچه مذاکرات اولیه مثبت باشند گفت‌وگوها به سمت «تعاملات مستقیم‌تر» حرکت خواهد کرد.
رایزنی وزیر خارجه چین با گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران
وانگ‌یی، عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین و وزیر امور خارجه این کشور، روز گذشته در پکن با رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
در این دیدار درباره مسائل مهمی مانند برنامه هسته‌ای ایران، همکاری هسته‌ای آمریکا-انگلستان-استرالیا و دفع آب آلوده نیروگاه فوکوشیما رایزنی شد.
در حال تکمیل...
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1402062/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هاشمی طباء: مدعیان «حلقه سخت نظام» کجا بودند؟ | چرا یک نفر از شما به جنگ غزه نرفت؟

برنامه پنتاگون برای کاهش نیروهای آمریکایی در سوریه

فشار ترامپ بر ایران قیمت نفت را منفجر کرد

فیلم کشتار دسته‌جمعی آمریکا بعد از حمله به بندر نفتی یمن

یک نفر در کنفرانس مطبوعاتی ترامپ بیهوش شد!

هشدار یمن به آمریکا و اسرائیل: منتظر غافلگیری های بزرگ باشید

عراقچی در پایان سفر به مسکو: ملاقات با پوتین بیش از یک ساعت و نیم طول کشید/ در گفت‌وگوهای ما با آمریکا، نقش روسیه می‌تواند بسیار مهم و سازنده باشد/ برای رایزنی با مقامات چین به پکن خواهم رفت/ در شرایط سخت تحریمی، روس‌ها کمک‌های زیادی به ما داشتند

حمله آمریکا به پایتخت یمن + جزییات

آمریکا از حمله قریب الوقوع به سوریه خبر داد | هیچ نقطه‌ای از خشونت در امان نخواهد بود!

آمریکا تعدادی از نظامیانش را از سوریه خارج می کند

جمع بندی اخبار مهم در 29 فروردین ماه 1404 | خلاصه‌ای از مهم‌ترین رویدادهای شبانگاهی

اعلام ناگهانی آمریکا از حملات قریب‌الوقوع به یک کشور؛ هیچ نقطه‌ای در امان نیست!

احتمالا آمریکا امروز در مذاکرات مواضع شدیدتری برای امتیازگیری اتخاذ کند

هشدار یمن؛ آمریکا و اسرائیل منتظر غافلگیری‌های بزرگ باشند

پیش بینی قیمت دلار امروز 30 فروردین 1404/ قیمت دلار در دوراهی سقوط و صعود

آیا این توافق سه مرحله‌ای ایران و آمریکا حقیقت دارد؟

فیلم کشتار دسته‌جمعی آمریکا بعد از حمله به بندر نفتی یمن | حاوی تصاویر دلخراش 18+

ورود طلا به کانال 5 میلیون تومان در صورت توافق ایران و آمریکا

دیدار وزیر خارجه عمان با همتای ایتالیایی در آستانه مذاکرات ایران و آمریکا در رم + عکس

آمریکا به پایتخت یمن حمله کرد

شرق آسیا گرفتار بر سر دوراهی؛ آیا جرقه نبرد جهانی در قاره زرد زده می‌شود؟/ آماده‌باش نظامی در دریای جنوبی چین

هشدار یمن به آمریکا و اسرائیل: منتظر غافلگیری‌های بزرگ باشید

دونالد ترامپ: چندان طرفدار زلنسکی نیستم

دیدار وزیر خارجه عمان با همتای ایتالیایی در آستانه مذاکره رم

انتقاد شدید الموسوی نسبت به دعوت از جولانی به عراق

پایان رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک/نفرات و تیم برتر مشخص شدند

آیا ایران مقاومت عراق و یمن را معامله می‌کند؟

حملات قریب‌الوقوع احتمالی به خاک سوریه؟

تجاوز مجدد آمریکا به خاک یمن

نعیم قاسم: ما از تهدیدهای آمریکا و رژیم اسرائیل نمی ترسیم

زمان و ساعت دقیق مذاکره غیر مستقیم ایران با آمریکا

زمان و محل دقیق دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد

عراقچی: در گفت‌وگوهای ما با آمریکا، نقش روسیه می‌تواند بسیار مهم و سازنده باشد

آخرین اخبار از مواضع متضاد در درون کابینه ترامپ درباره ایران

اولویت اصلی ما در گفتگوی غیرمستقیم با آمریکا رفع تحریم‌ها است/ ترامپ موضع مشخصی ندارد

حمله مجدد آمریکا به مناطق مختلف یمن

بحران جام باشگاه‌های جهان: آمریکا مالیات می‌گیرد!

گزیده‌های نفتی هفته

«ستاره‌های غریب»؛ کتابی درباره شهدای غریب استان مرکزی در دوران اسارت منتشر شد

معرفی نفرات و تیم های برتر مسابقات بین المللی کشتی فرنگی در اندیمشک

الموسوی: دعوت از جولانی به عراق اهانت به خون شهیدان است

پرافتخارترین فوتبالیست های تاریخ

دستاورد ویژه فیورنتینا؛ رسیدن به مرحله نیمه‌نهایی لیگ کنفرانس اروپا‌ برای سومین فصل متوالی

دریایی از نفت ایران به این کشور سرازیر شد

دستور جدید آمریکا به اخراج پناهجویان افغان

تشدید تنش دولت ترامپ با هاروارد

دور دوم گفت‌وگوهای ایران و آمریکا در سفارت عمان در رم برگزار می‌شود

شمار شهدای حمله آمریکا به بندر «رأس عیسی» به 80 نفر رسید

انصارالله: جنایت آمریکا در بندر راس عیسی بیانگر استیصال آشکار واشنگتن است

واشنگتن پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد